2010. november 15., hétfő

Esüvői hajba valok



Mi kerüljön a hajba a nagy napon? Nagyon fontos, hogy úgy válogassuk össze az esküvői kiegészítőket, hogy azok a ruha és a menyasszony stílusához igazodva harmonikus látványt nyújtsanak.

Ilyen kiegészítő maga a menyasszonyi csokor, a cipő, a nyaklánc és fülbevaló és minden, ami a hajba kerül. Amennyiben élővirágot szeretnénk a hajunkba díszként, azt mindenképen úgy kell összeválogatni, kitalálni, hogy a menyasszonyi csokor virágaihoz hasonló, azzal harmonizáló virágok legyenek. A hajba nagyon sok formájában kerülhet a virág: tehetünk egy szál nagyobb fejű virágot, több picit a kontyba, vagy koszorú formában is díszítheti hajunkat. Aki nem szeretne élővirágot a hajába azoknak is nagyon sok lehetőségük van, szebbnél-szebb díszek közül lehet választani. Készítenek már hatalmas virágfejeket selyemből, és egyéb gyönyörű esküvői fejdíszek, fátylak várnak a menyasszonyokra.
Lehet a fejdíszünk klasszikus, modern, fiatalos, vagy extravagáns, egy a fontos, a ruhához és a stílusunkhoz válasszunk virágot és fejdíszt, hogy jól érezhessük magunkat benne egész nap.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése